Ügyfélszolgálat: +36 (70) 425-0137
H-P: 8-18, Szo 8-12
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 136.
Ügyfélfogadás csak előre egyeztetett időpontban!
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 425-0137
H-P: 8-18, Szo 8-12
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 136.
Ügyfélfogadás csak előre egyeztetett időpontban!

Gumiabroncs - Jó tudni

A YOKOHAMA bemutatja a BluEarth*Winter V906-ot!

Leírás

A YOKOHAMA bejelentette, hogy (2020) ősztől megkezdi a BluEarth*Winter V906, a személygépkocsikra szánt új téli gumiabroncs értékesítését Európában. Az abroncs 30 méretben lesz kapható, a 225/40R18 92W XL-től a 185/65R15 88T méretig.

A BluEarth*Winter V906, amely a “Powerful Traction” koncepción alapul, javítja elődje, a BluEarth*Winter V905 teljesítményét az európai autósok által a téli gumiabroncsok esetében fontosnak tartott két kulcsfontosságú területen – a havon és jégen nyújtott teljesítmény és a nedves tapadási teljesítmény -, miközben a kopásállóság magas szintjét is fenntartja.

Az abroncs futófelületének mintázata a Harmony Tread Design koncepción alapul, amely a barázdákat, blokkokat és lamellákat harmonikus elrendezésben helyezi el, ami erőteljesebb teljesítményt biztosít. A sima, V alakú barázdák hatékonyan kiszorítják a havat és a vizet, míg a teljes mintázaton egyenletesen elosztott egyenletes nyomású blokkok növelik az abroncs merevségét, így kiemelkedő tapadási teljesítményt nyújtanak minden téli útfelületen. Az optimálisan elhelyezett, széles körben elterülő 3D lamellák fokozzák az abroncs peremhatását, hogy tovább javítsák a teljesítményét havon és jégen. Az abroncs futófelületének keveréke egy újonnan kifejlesztett, szuper gazdag szilícium-dioxid-keverék, amely nagy mennyiségű szilícium-dioxidot használ, hogy drámaian javítsa az abroncs nedves tapadási teljesítményét. A YOKOHAMA saját fejlesztésű A.R.T. keverési technológiája, egy fejlett reakció-keverési technológia, jelentősen javítja az anyagok diszpergálhatóságát, ami növeli a szilika hatékonyságát. Eközben az abroncs egyedülálló felépítése alacsony hőtermelő, futófelület alatti gumit tartalmaz, amely alacsony gördülési ellenállást biztosít.

A YOKOHAMA jelenlegi középtávú menedzsmenttervében, a Grand Design 2020-ban (GD2020) szereplő fogyasztói gumiabroncs-stratégiában szerepel egy téli gumiabroncs-stratégia, amelynek célja a Japánban és a tengerentúli piacokon szállított téli gumiabroncsok teljesítménybeli vezető szerepének megerősítése. A téli gumiabroncsok, szegecs nélküli gumiabroncsok és szöges abroncsok kínálatán kívül a YOKOHAMA 2018-ban bevezette első egész évben használható gumiabroncsát az európai piacra, a BluEarth-4S AW21-et. A vállalat felgyorsítja az új termékek fejlesztését és bővíti a meglévő termékek méretválasztékát.

Foglaljon időpontot telefonon!

Amennyiben megtetszett Önnek egy autó és szeretné megtekinteni, vagy gumiabroncs cserével kapcsolatban szeretne időpontot kérni, keressen minket az alábbi telefonszámon:

+36 (70) 425 0137