Ügyfélszolgálat: +36 (70) 425-0137
H-P: 8-18, Szo 8-12
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 136.
Ügyfélfogadás csak előre egyeztetett időpontban!
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 425-0137
H-P: 8-18, Szo 8-12
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 136.
Ügyfélfogadás csak előre egyeztetett időpontban!

Gumiabroncs - Jó tudni

Hankook???-Laufenn???-Barum???-Uniroyal???-Matador???-Continental???

 Hankook???-Laufenn???-Barum???-Uniroyal???-Matador???-Continental???-Miért ne!

Continental csoport elfelejtett jó gumit gyártani!2019 óta minden Barum-Continental gumi 1000km megtétele után,hullámos az oldalfala-futófelülete pedig ráz!!!

Uniroyal a legjobb eső gumi?-Hát nem!-1.Pirelli PZero Sport/Luxury 2.Yokohama Advan Sport(V105) 3.KUMHO Ecsta PS71/PS91 4.FALKEN Azenis FK520.

Sok éves tapasztalatom, hogy a hat gumiabroncs márkánál második szezonban márt előfordult a futófelületből kitöredező gumidarabok (lásd képek).

A gumiabroncsa ráírt hangzás(Db), már nem állja meg a helyét! Példa: a 2012-től BMW 1 sorozatra szerelt Hankook RFT gumik elviselhetetlen hangot adtak, már új koruktól! Bár Magyarországon a Hankook prémium kategóriába sorolja magát, ez azért elgondolkoztató! Nagy méreteknél a hang már friss-új állapotában is elviselhetetlen és hangos, vannak sokkal olcsóbb, kínai márkák, amik sokkal jobbak!

Ön még nem vette észre, hogy nyári Hankook és Laufenn gumiabroncsai csúsznak? Talán kevesebb műanyag darálékot tennének bele, ez a probléma is megoldódna!

Harmadik szezonban, sok-sok hajszálrepedés -nem szeretnénk felszerelni, mert balesetveszélyes! (persze minden gumiabroncs öregszik, de ez egy kicsit korai!)

Kopásállóság jó! -csak nem tapad!

Dehát fogyasztói társadalom vagyunk!-sajnos ennyire!

Írnák még bővebben-de sajnos a szólásszabadság nem működik!

Leírás

Hankook-Laufenn téligumik!

Az energia matricákon a két gumiabroncs márka mindig HALK-Vízes úton jól tapad-Energiát takarít, jó a gördülési ellenállás! Leírom a lényeget: egy új szgk abroncs profilmélysége 7-9 mm között van. Normális gyártóknál ezt a 7-9 mm meg is vágják!-De Hankook-Laufenn-nél csak 6 mm vágnak maximum-Így sokkal halkabb és a gördülési ellenállása is jobb!-Téligumiknál a biztonságos közlekedéshez minimum 4 mm abroncs mélység kell, hát ez a Hankook-Laufenn abroncsoknál 5-6 mm! -Szomorú!!! Lásd képek!

További képek

Foglaljon időpontot telefonon!

Amennyiben megtetszett Önnek egy autó és szeretné megtekinteni, vagy gumiabroncs cserével kapcsolatban szeretne időpontot kérni, keressen minket az alábbi telefonszámon:

+36 (70) 425 0137